el-en-yo-in-the-usa.reismee.nl

Laatste dagje in the Music City

Vanmorgen weer vroeg op pad gegaan.  Gisteren in de bus al bedacht waar we vandaag uit zouden  stappen. 

First stop Farmers market. We hadden hoge verwachtingen maar dat viel een klein beetje tegen. We dachten heel veel winkeltjes en kraampjes te gaan zien maar dat was niet zo. Misschien omdat het nog vroeg was? Er waren vooral heel veel eet- en drink kraampjes.....oh en pompoenen.....heul veul pompoenen! Heb even overwogen er 1 mee te nemen maar helaas....er mag slechts 23kg in de koffer.

Na de market op naar de drank. Een oude motor fabriek omgebouwd tot.....ja tot wat eigenlijk? Een gebouw met allemaal kleine winkeltjes waar het erg leuk rondstruinen was. Van souvenirs tot sieraden. Oh en whisky.....heel veel whisky! Ik weet de geschiedenis niet precies maar het lijkt alsof Jack Daniels in Nashville geboren is...... Er was een gratis proeverij......5 slokken whisky. Wel even je ID laten zien...... 

Na de whisky terug naar Broadway met de bus. Terug naar de drukte en gezelligheid. Om 11 uur in de morgen gaan alle bars open en start de muziek..... ook al zit er niemand, live muziek is er overal. 

Na de late lunch ben ik zelf nog even op pad gegaan. Er waren nog stukken van het centrum dat we nog niet gezien hadden dus met de camera op zak nog even gaan rondlopen.  Het maakt niet uit welke kant je op loopt, er is echt OVERAL muziek.  En als er geen kroeg is, zijn er wel luidsprekers waar muziek uitkomt.  Veel daklozen zijn er ook....die liggen her en der verspreid op de straat te slapen. Of ze staan te bedelen.....of ze zitten in de lift die je wilde nemen.....Yikes!! Ze zijn niet opdringerig maar wel irritant....soms moet je er bijna overheen stappen. Ze zijn wel eerlijk...ze willen geld voor wiet of de hoeren..... ???

Terug bij het cafĂ© van The Ryman waar we geluncht hadden werden we nog aangesproken door iemand van de security.... Hij herkende ons van het  Toto concert en vroeg of we het nog naar ons zin hadden.  Wel grappig toch.....we worden gewoon herkend! 

En toen werd het tijd om de drukte van Nashville te gaan verlaten....terug richting hotel om de koffers weer in te gaan pakken. Morgen gaat de reis naar ern totaal andere wereld binnen de USA. Op naar de Amish people. Terug naar de 19e eeuw of zo....koetsen en paarden.... Da's wat anders dan bierfietsen en party trucks!!

Het is een aardig eindje rijden maar we hebben de tijd. We verwachten niet om de hele afstand in 1 dag af te leggen dus onderweg weer even een hotelletje scoren. Geen idee waar....hoogstwaarschijnlijk in de buurt van Columbus, Ohio. 

Morgen meer!

Groetjes Ellen xx 

 

Reacties

Reacties

Peter

Mooi geschreven!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!