el-en-yo-in-the-usa.reismee.nl

Kort verhaal

We zijn inmiddels anderhalve week op reis en hebben onszelf een rust(ige) dag gegund vandaag. Dus geen wekker om half 7 maar lekker slapen tot je wakker wordt. Voor de een is dat dan 8uur....voor de ander iets later.....ik noem geen namen.

Eenmaal opgestaan besloten we ergens in de buurt te gaan ontbijten. Wat eet de Amerikaan bij het ontbijt....precies: pancakes. Op naar het restaurant. We waren niet de enige....wachttijd van 25 minuten. We hadden geluk, binnen 5 minuten konden we toch aan tafel. Ruime keuze aan pannenkoeken, wafels, toast en eieren. Die mij maar pannenkoeken met verse aardbeien en slagroom. Heerlijk!!!! Als het aan mij ligt gaan we hier nog eens heen! Toen we naar buiten gingen stond er inmiddels een rij van 45minuten....

Aan de andere kant van de straat nog wat winkeltjes bekeken en thee gedronken en toen op het gemak terug naar het hotel om te douchen en om te kleden. Vanavond ons laatste Toto concert. Wederom in een casino. Daar houden ze hier wel van hoor. Afgeladen vol op een zondagmiddag/avond. Ik had kunnen proberen het geld van deze reis terug te winnen maar ik wacht wel op Gaston.

Het concert was wederom super. Goede zitplaatsen, mooie foto's kunnen maken en na alle concerten "kennen" ze ons inmiddels dus de big guy van de Security regelt dan na de show wel even wat gadgets voor ons. Tis een engerd maar ach.... Ben wel blij dat we in Nashville een show hebben gezien want technisch ging er een hoop fout vanavond. Ook niet alle nummers werden gespeeld helaas. Gelukkig hebben we de cd nog....en de dvd....?

Morgen dagje Cleveland en hopelijk de mogelijkheid om een wandeltocht te maken in een park aan het Eriemeer. Tijd om weer een beetje actiever te worden! Nog 2 dagen en dan gaan we aan onze terugreis beginnen. Nog maar even niet aan denken!

Bijna half 2......slaap lekker!


Ellen x

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!