el-en-yo-in-the-usa.reismee.nl

Nashville dag 2

Na een lange dag gisteren waren we vanmorgen niet heel vroeg op. (Mag het een keer...tis toch vakantie hè).  

Ontbijt in het hotel was niet meer mogelijk maar lang leve de Starbucks aan de overkant van de straat waar ze heerlijke bagels hebben. En een goede Wi-Fi verbinding dus even met het thuisfront gebeld. Haha....heerlijk om die kleine apekop even te zien. (Oh en de rest van de familie ook hoor!)

Na het ontbijt weer met een Uber de stad in. Chauffeur Carl kwam ons keurig ophalen. Wat een geweldig systeem: Uber!!  ( het parkeren in Nashville is duurder dan een Uber dus vandaar...)  Carl was al een beetje op leeftijd en zit daarom wat dichter met zijn neus tegen de voorruit..... maar eerlijk is eerlijk....hij heeft ons veilig afgezet.

Hop on Hop off bus nummer 2 deze vakantie. We zijn er maar 1x afgehopt vandaag. Het ritje door de stad was eigenlijk wel leuk en we zaten heerlijk in de zon. (Tis ruim 25 graden hier).  Na onze enige stop terug met de bus die every 20 minutes langs komt ya'll behalve als El en Yo erop staan te wachten....dan duurt het 45 minuten.... weer terug naar ons begin punt: Broadway waar er natuurlijk weer flink gefeest werd. Wij zijn gaan shoppen deze keer.....de dollars hoeven niet meer naar huis toch?? Twijfel nog of ik zo'n mooie cowboyhoed zal kopen of niet.... Nou....eigenlijk twijfel ik daar niet over want een mooie hoed kost  ruim 100 dollar...dus de vraag is meer zal ik een goedkopere variant van mee nemen??? Cowboylaarzen hebben ze hier ook genoeg....van 100 dollar per paar tot 1200 dollar per paar....ik twijfel nog ??

Vanavond poging 3 om bij de Cheesecake Factory te komen. 3x is scheepsrecht dus het is gelukt.....kon maar 1 ding bestellen natuurlijk....en pap...het smaakte fantastisch lekker..... De cheesecake als toetje staat nu in de koelkast....morgen als lunch....of ontbijt!!

Morgen nog 1 dag hier en we hebben al uitgezocht waar we allemaal van de bus af gaan hoppen. Drank & motoren & muziek. Zoiets dus..... foto's volgen ?.  

Tot de volgende x

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!