el-en-yo-in-the-usa.reismee.nl

Baby you can drive my car....or not...

Dag Nashville.....je was leuk....je was druk.....je was gezellig. Op naar het volgende avontuur!

Vanmorgen om 9u hebben we het zonnige zuiden achter ons gelaten om richting het koudere noorden te vertrekken. Met een dikke 800km voor de boeg begonnen we opgewekt aan de reis. Rondom Nashville was het even druk maar eenmaal weg van de stad wordt het al meteen een stuk rustiger op de wegen. Nog steeds blij met onze auto en zeker geen spijt van een iets grotere bak want de weg was af en toe best "heuvelachtig". Er worden geen stijgings/dalings percentages aangegeven maar ons wagentje moest er soms best even aan trekken!!

Het landschap veranderde van geel en droog naar groen en nat. Dat groen is mooi.....prachtig zelfs....dat natte had niet persé gehoeven! Flinke buien maakte het rijden soms onaangenaam maar gelukkig duurde het niet al te lang.

De wegen in Amerika (waar wij reden in ieder geval) variëren van perfect glad asfalt tot vreselijke betonnen platen en kuilen. Overal wordt aan de weg gewerkt....in zoverre....dat staat OVERAL aangegeven..... wij hebben nergens iemand ook daadwerkelijk aan het werk gezien.....

Onze route richting The Amish leidde ons via Cincinetti en daar moesten meer mensen naar toe.... Flinke vertraging mede dankzij weg afsluitingen.

Gelukkig hadden we al ingepland dat we vandaag niet de hele afstand zouden afleggen. Zo ver mogelijk komen was het doel. Net voor Columbus een hotel gezocht dat op weg richting The Amish ligt (beetje strategisch nadenken natuurlijk.....veel hotels in Columbus maar wel handig als we er een aan de goede kant van de stad zoeken....tis geen Wijchen waar je het over hebt....)

Gegoogled en uiteindelijk iets gevonden op nog een uur rijden van onze eindbestemming. Kon je niet doorrijden dan? Zeker wel....maar we moesten toch nog een overnachting regelen. Yo is inmiddels een beetje allergisch geworden voor het woord "Motel" en aangezien er niet heel veel keuze is in deze regio.....

The Grand Hotel in Mount Vernon....hoe we er gekomen zijn weet ik nu nog niet....we hebben alle binnenlandse kleine weggetjes gehad (in het pikke donker) om uiteindelijk om 21u bij een fantastisch hotel aan te komen!! Je moet er wat voor over hebben maar wow! Het dorp lijkt gezellig te zijn maar het is vrijdagavond dus er is niks te doen......da's geen grap!! Het lijkt hier uitgestorven!

Na al die kilometers wilden we natuurlijk ook wat eten en we hadden al (goed) ingeschat dat we dat in het hotel waarschijnlijk niet konden (wilden) betalen. Als je hier op de snelweg rijdt kom je bij onderhand elke afslag wel een eetgelegenheid tegen maar toen we de bewoonde wereld hadden verlaten werd het een ander verhaal. Van armoei maar bij een pizzaboer gaan zitten maar Honey en Sweetie hun best deden de juiste pizza voor ons te bereiden. Je zou denken dat Pizza Margarita met extra champignons niet moeilijk is maar voor Darling wel! Poging 2 gelukt trouwens....

Morgenvroeg ontbijtje van de zaak.....yeah right! Maar wel fijn dat we niet naar de pizzahut of KFC hoeven ??

Morgen meer avonturen....

Truste xx

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!